Viikonlopunviettoa tyttöporukalla Turussa


Illallispaikaksi valikoitui upea Pinella Turun jokirannassa

Alkuruoka naapurin lautasella - maa-artisokkakeittoa, saksanpähkinäöljyä ja sieniä

Mustekalaa ja sitruunamajoneesia

Omalla alkuruokalautasella härkätartaria

Pääruokana turskaa, perunapyreetä, simpukkaraguu ja simpukkalientä

Taimenta, kukkakaalipyreetä ja paprikapestoa naapurin lautasella. Maistiaisten perusteella kukkakaalipyree ainakin toimi tässä annoksessa


Pinellan classic burger päätyi myös yhden lautaselle
Pinellassa olen vieraillut aiemminkin muutamaan kertaan. Omat muistikuvat siitä olivat kuitenkin ruusuisemmat, kuin mitä tämä kerta tarjosi ruuan suhteen. Miljöönä Pinella on todella upea ja palvelu joustavaa myös tälläisellä kymmenen hengen porukalla. Kuitenkin ruoka antoi odottaa enemmän ja itselleni annokset olivat "perushyviä", mutta eivät tarjonneet mitään uutta tai erityistä. Maut olivat melko tasaisia, mutta mitään mielettömiä makukokemuksia ei Pinella onnistunut tarjoamaan.

Parhaassa seurassa

Jälkiruoaksi oli helppo valita se suklaisin. "Brunetti" niminen annos sisälsi tummaa suklaata eri muodoissa, puolukkaa, ruista ja kinuskia. Toimivat kaikki yhdessä, vaikkei itse annos niin kaunis olekaan.


Illallisen jälkeen rennompaa meininkiä. Ihanaa päästä koko jengin kanssa kunnolla vaihtamaan kuulumisia. Sohvi oli hankkinut ihanat tarjoilut illaksi, piirakkaa, juustoja ja mm. mokkapaloja tietenkin.


Sunnuntain ohjelmassa oli tietenkin perinteinen Blankon brunssi. Blankon brunssi on mielestäni aina varma valinta. Ei parhaimpia brunsseja mielestäni, mutta voi luottaa saavansa monipuolisesti kaikkea. Usein jälkiruokapöytä (mitä aina peräänkuulutan) on myös ollut positiivinen yllätys. Hieman ensimmäisistä käyntikerroista on laatu ja vaihtelevuus mennyt alaspäin, mutta muuten tänne palaa aina mielellään. Tosin näinkin ison porukan kanssa pöydän saaminen on aina vähän jännityksen alla.

Näissä ystävien kanssa vietetyissä viikonlopuissa seura nousee kuitenkin paikkaa ja nautittua ruokaa tärkeämmiksi. Tässä porukassa viihtyy vaikka ulkona grillijonossa.

Kommentit

  1. Hei voisitko tehdä postauksen joskus jostain niistä ihanista jälkkäreistä joita teet. Olisi kiva päästä kokeilemaan niitä:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo ehdottomasti! Jos tarkotat mitä oon Snapchatin puolella jakanut? :) muitankin helppoja jälkkärivinkkejä löytyy vanhemmista postauksista!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit