Ravintola Ragu



Keittiön menu tarjosi yllätysannoksia, tässä niistä ensimmäinen. Lohta ja kampasimpukkaa.
Testaamassa Menu Ludaria Ravintola Ragussa (Ludviginkatu 3, Helsinki).

Taivaallista briossia ja erilaisia levitteitä. Vuohenjuustocreme oli yllättäen oma suosikkini.
Briossin lisäksi, focacciaa, fenkolinäkkäriä ja mallasleipää, joiden kanssa ruskistettu voi toimi taivaallisesti.
Hyvä ruoka ja seura antaa aihetta hymyillä.
Kanttarellipastaa ja rakuunavaahtoa. En muista milloin viimeksi menussa olisi tarjottu pastaa. Tämä positiivinen yllätys oli tarpeeksi täyteläinen mutta kuitenkin raikas sopimaan osaksi pidempää menua. Sitruunan maku kuitenkin pisti itselleni jopa liikaa esiin.
Black angus-härkää, puikulaperunapyrettä ja punajuurta.


Miljöö ja annosten esillepano miellyttivät. Paikka ja itse rakennus on mielettömän kaunis ja puitteisiin on panostettu. Palvelusta oli tasaisen hyvää, muttei erityisen kehuttavaa. Varmaa laatua ja kaunista ympäristöä kaipaavalle voin suositella Ragua lämpimästi.
Pre-dessert oli yllättäen mieluisa yllätys... Mansikkamoussea ja pistaasituorejuustoa.
Lämmin mustikkapannukakku maitojäätelöllä kruunasi tasapainoisen ja maistuvan menun. 

Kommentit

Suositut tekstit