Piece of American dream in Turku

Valinnan vaikeus... Isot lapset herkkutiskillä
Taas tuli todistettua, että jenkkiläiset vetävät aina sen pisimmän korren. Pink Vanilla Desserts -niminen "jälkiruokaravintolaksi" itseään kutsuva paikka Sokos Wiklundin kyljessä Kauppiaskadulla on testaamisen arvoinen. Täällä ei tunneta sanoja "kevyt" tai "sokeriton", vaan leivonnaisia ja muita herkkuja valmistetaan juuri niin kuin kuuluukiin, voita ja sokeria säästämättä. Koko paikka on sisustettu ihanasti vaaleanpunaiseksi kuppikakku-unelmaksi, ja vitriinissä on esillä mitä ihanemman näköisiä cupcake-leivoksia erivärisillä päällisillä.
Pink Vanilla Desserts on kotoisin siis Philadelphiasta, josta suomalais-amerikkailen pariskunta on myöhemmin siirtynyt Suomeen ja avannut liikkeet Uuteenkaupunkiin ja Turkuun.
How American...

Menu on the wall
   Cupcake-leivosten lisäksi päädyimme ottamaan palan Oreo-cheesecakea (no tietenkin...) ja perinteisen brownien. Neljä leivonnaista riitti tyydyttämään kahden naisen sokerihimon ja minä sain tunnetusti syödä myös kaikki ne loput, mitä Roosan maha ei enää kestänyt.
Pink Vanilla Desserts tarjoaa myös suolaisia herkkuja amerikkalaiseen tyyliin sekä perinteistä amerikkalaista aamiaista. Kakkuja ja muita herkkuja on mahdollisuus ostaa myös tilauksesta esimerkiksi juhliin.
Vadelma cupcake ja supermakea kuorrutus, nam!
Roosan tekemä kollaasi maistelluista herkuista
Koko paikka oli yhtä ihanan sokerista kuin tarjottavat herkutkin.
 


Banaanitoffee-cupcake

Kommentit

Suositut tekstit