Sandron brunssi

Sunnuntain ruokamatka Helsinkiin ja kohteena tällä kertaa hehkutettu ja ylistetty Sandron brunssi. Ja täytyy kyllä sanoa, että oli kehujensa arvoinen. Aivan mielettömän maukkaita ja aitoja makuja, joissa mausteita käytetty taidokkaasti. Ruokien visuaalisuus kaikkine väreineen ja niiden etniset maut pääsivät täällä kyllä oikeuksiinsa. Ennakkoluulottomasti maistelimme kaikkea tarjottua ja oikeastaan eniten olisi kaivannut jonkinmoisia kylttejä siitä, mitä kaikkea mahtavaa tällä marokkolaishenkisellä brunssilla tulikaan oikein maisteltua. Kuohuva kuului hintaan (26,90e), ja suolaista ja makeaa riitti todelliseen ähkyyn saakka.
Kattauksiin (klo 10, 12 ja 14) on mahdollista (ja ilmeisen kannattavaa) varata pöytä etukäteen.
 

Terveysmoothieissa maistui mm. inkivääri ja lehtikaali.
Sandron brunssi on piristävää vaihtelua perinteisille brunssien tarjonnoille. Erilaisia ja etnisiä makukokemuksia etsiville ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja mielelläni itsekin palaan tänne joko brunssille, illalliselle tai lounaalle. Jos vain tiedän saavani myös lihaa, kuten sunnuntaisin brunssilla on tarjolla. Lauantaisin on ilmeisesti vegebrunssi, joka ei lihaa rakastavalle persoonalleni sitten niin istukkaan.
Ja kakkuja minulle kiitos!
Sandro löytyy Helsingistä sekä Eirasta, että  Kalliosta. Me olimme varanneet pöydän Eirasta (Tehtaankatu 34D).
Tämä jälkiruokapöytä saa minulta täydet pisteet! Monia erilaisia kakkuja, juustoja, suklaata ja makeita herkkuja
Marjaisia ja hedelmäisiä juustokakkuja, sitruunakkua, suklaakakkua... Myös porkkanakakkua, jota en ehtinyt santsilautaseltani kuvata :)
Juustot on must brunssipöydässä
Robertin Herkussa ymmärretään paremman päälle ;)
Ja kotona tarvin aina seuraksi ystäviäni Beniä & Jerryä ja suosikkiherkkujani kaupan hyllyltä...

Kommentit

Suositut tekstit