Friends & Brgrs


Kavereita ja hamppareita

Helsingin Mikonkadulle Pietarsaaresta laajentunut Friends & Brgrs tarjoaa paremman ja fressimmän vaihtoehdon Hesen ja Amarillon mättöburgereille. Pikaruokaravintola edusti ainakin vähintään väriensä puolesta raikkautta ja freesiä ilmettä. Pihvien, sämpylöiden ja ranskalaisten mainostetaan olevan paikan päällä valmistettuja laadukkaista raaka-aineista.

Pikaruokaa tämä ei kuitenkaan ollut, sillä juuri avatussa ravintolassa ilmoitettiin ruuan saamisen kestävän vähintään 45 minuuttia. Tilausten ottaminen ja palvelu oli myös melko kankeaa ja hieman vielä hukassa. Juuri avatulle ravintolalle annettakoon tämä anteeksi.


Ranskalaiset oli toki maistuvia, mutta ei tajuntaa räjäyttäviä, kuten ei burgerikaan. Friends & Brgrs on ehdottomasti kuitenkin testaamisen arvoinen, ja jos mieli tekee hampparia, suosittelen ehdottomasti valitsemaan tämän esimerkiksi Hesen sijasta. Hintaan (11e/ateria ilman lisäpihviä tai dippejä) nähden olisi voinut kuitenkin odottaa suurempaa hampparia. Suosittelen siis ottamaan hampparin tuplapihvillä ja testaamaan erilaisia dippejä!

Kommentit

  1. Miten piät sun kropa nii timminä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenaan kovaa, pidän tarpeeksi lepopäiviä ja mikä tärkeintä syön hyvin, monipuolisesti ja usein. Juon lisäksi paljon vettä. Viikonloppuisin tosin herkuttelen aina oikein kunnolla, ja välillä itsekin ihmettelen, että mihin se kaikki suklaa oikein menee... Parempaa vastausta en osaa antaa, koska en noudata mitään ruokavalioita tai rajoita itseltäni mitään. En myöskään tee ikinä mitään aeroobista, juoksua ym. joten en ole kauhean hyvä esimerkki silläkään tasolla :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit